Grup

CONTRATEMPO (ska i reggae desde la Plana Tropikal)Contratempo, naix a principis del 2004 com a continuació del grup BRJ SKA SOUNDS, del que en continuen quatre components i s’hi han afegit cinc més. A part de l’experiència de més de cinc anys amb BRJ dalt de l’escenari i amb un disc gravat en estudi,  “CONTRATEMPO Brj Ska Sounds“, les noves incorporacions afegeixen qualitat i il·lusió en aquesta nova etapa.

  

Un parell d’anys més tard demostren aquesta evolució amb un EP de 5 cançons “Lonely” que els obri moltes portes i possibilitats d’actuació. Donem la benvinguda als nous components i ens acomiadem dels que se’n van!

 

  

 

I arribem al 2009, on apareix el segon llarga durada “Psychotropikal” de la mà de Jamaican Memories, Redstar73, Comú i La Plana Tropikal Produccions. En aquest tercer treball és fonen diferents estils (sempre seguint la tradició jamaicana) i es pot gaudir de dues col·laboracions.

A aquesta pàgina podeu escoltar i descarregar-vos el disc:

http://www.jamendo.com/es/list/a58138/psychotropikal

Contratempo-Psychotropikal

 

Ja al 2011, amb la banda consolidada en el panorama Reggae-ska del Pais Valencià, publiquem un disc que ens recorda d’on venim; que parla de la nostra terra i dels nostres amics. Per això s’anomena: Plana Tropikal Crew.

Podeu descarregar-vos el disc a: http://laplanaprods.bandcamp.com/album/plana-tropikal-crew

 

Arribat el 2013, i després de 9 anys de trajectoria, ens aventurem en el génere instrumental i publiquem el nou EP “Instrumental”.

Disc que podeu escoltar a: http://laplanaprods.bandcamp.com/album/instrumental-1

Contratempo - Instrumental - 2013

 

R E G G A E

COMPONENTS:

Bateria: Sebas
Baix: Demp
Teclats: Xavi ‘Mito’
Saxo: Jose ‘Reggi’
Trompeta: Marcos ‘Tripa’
Trombó Gonçal
Flauta Maria
Veu i guitarra: Paupa
Guitarra: Manel